Активия – Диети за отслабване

Загубата на тегло изисква консумиране на по-малко калории, отколкото тялото може да изгаря. Загубата на ½ килограм мазнини с диета, изисква 10 дни консумиране на 200 калории по-малко или 5 до 7 дни да консумиране на 400 калории по-малко на ден, отколкото на тялото изгаря. Един килограм телесни мазнини скалдира около 3500 калории.

Най-консервативни диети за отслабване включват приемане най-малко 1200 до 1400 калории на ден. Когато има нужда от драстични диети за бърза загуба на тегло, е необходим прием на колории по-малък от 1200, но само за кратко време. Тези диети често са твърде ограничени от към основни хранителни вещества, като протеини, желязо и калций. Консумирането на по-малко от 800 калории не увеличава количеството загубени килограми и освен това не е здравословно.

RHEINPLAST LUX – П’ятикамерна система шириною 76,5 мм має елегантний дизайн й відміні теплові та звукові характеристики. Гладкий скошений фальц сприяє кращому відведенню води й легко чиститься.

За да бъдете здрави, диетите за отслабване трябва да осигуряват същото количество храна (чрез включване на повече фибри и течности), както при нормален хранителен режим. Те също трябва да бъдат с ниско съдържание на наситени мазнини и захар и да включват основни хранителни вещества, включително и антиоксиданти. Следните общи насоки могат да ви помогнат да загубите тегло:

Четете етикетите на храните: Хората научават какви хранителни вещества и колко калории съдържат в храните и напитките. След това, лесно може да планирате своето хранене по-ефективно.

Преброявайте калориите: Свикнете да следите броя на калориите, които консумирате. Тази стратегия помага на хората да контролират приема на калории.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Активия – Диети за отслабване

  1. Nira says:

    RE:Активия – Диети за отслабване

    Стандартните съвети

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s